Instituut of (kennis)partner worden?

Opleidingsinstituut

Voor een vast bedrag per jaar kan een opleidingsinstituut als zodanig gecertificeerd worden. Een instituut heeft altijd meerdere instructeurs of instructor trainers in dienst, waarbij de cursussen eventueel door een administratieafdeling ingeboekt worden. Het is voor instituten mogelijk om een eigen opdruk voor de achterzijde van de certificaatpassen aan te leveren en zichzelf op die manier nadrukkelijker aan de cursisten te presenteren. Tevens krijgt een instituut korting op de prijzen voor cursistcertificering.

Course Development Partner (CDP)

Kennispartners zijn dé drijfveer achter het netwerk van CIBOT. Om (les)materialen doelgericht te kunnen schrijven is er een programma voor Course Development Partners opgezet. Dit CDP-programma heeft als doel de kwaliteit van de (les)materialen te verhogen en feedback te krijgen vanuit de praktijk.

CDP’s worden door CIBOT uitgenodigd om deel te nemen aan de ontwikkeling van (les)materialen. Omdat CDP’s kosteloos de status en voordelen van een opleidingsinstituut krijgen, is deze optie met name interessant voor instellingen die al een opleidingspakket hebben, maar dit nog door een onafhankelijke instantie willen laten certificeren.

Daarnaast hebben CDP’s het exclusieve recht om instructeursopleidingen te verzorgen, mits zij een Instructor Trainer in dienst hebben of een externe, CIBOT gecertificeerde Instructor Trainer inschakelen.


Ook partner worden?

Sluit dit aan op uw visie op opleidingen? Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op